ZAŠTO SE AMBASADOR FIELD MIJEŠA U MEĐUSTRANAČKU POLITIKU U KS: Po svaku cijenu nastoji da zadrži “šestorku” na vlasti

Zamislite da se naš ambasador u Velikoj Britaniji usudi miješati u britanske političke odnose u njihovoj zemlji i finansijski pomagati jednu političku grupaciju na uštrb druge. Preko noći bi bio proglašen za nepoželjnu osobu i bio bi mu oduzet agreman. Kod nas neki strani ambasadori rade šta hoće, a SDA im je “kost u grlu”

Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo Elmedin Konaković razgovarao je danas sa ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva u BiH Matthewom Fieldom o “radu Vlade i Skupštine Kantona” …

Britanska ambasada, navodi se, je od samog početka pružala podršku projektima Vlade i Skupštine KS i osigurala značajnu kadrovsku i finansijsku podršku. Kako su gosti naglasili, ta podrška će biti nastavljena i intenzivirana …kaže se u saopćenju iz Pres-službe KS-a.

Slični članci

Više nećemo prenijeti jer i ne zaslužuju.

Zamislite da se naš ambasador u Velikoj Britaniji usudi miješati u unutar poltičke odnose u njihovj zemlji i finansijski pomagati jednu političku grupaciju na uštrb druge. Preko noći bi bio proglašen za nepoželjnu osobu i bio bi mu oduzet agreman. Kod nas ovi strani ambasadori rade šta hoće, čak se ni ne kriju.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.