ZARAĐUJE MILIONE: Cura rođena u Bosni na listi najuspješnijih influencera Velike Britanije

Tamara Kalinić dnevno svom blogu posvećuje između šest i 18 sati, a ne pamti kad je imala slobodan dan

ONI SU zvijezde interneta koje zarađuju milijune zahvaljujući činjenici da ih prate milijuni ljudi. Listu sto najuspješnijih influencera Velike Britanije sastavio je Sunday Times, a iako je puno njih poput Felixa Kjellberga, poznatijeg kao PewDiePie, rođeno negdje drugdje, u ovom trenu svih sto imaju prebivalište u Velikoj Britaniji.

Na 21. mjestu našla se Tamara Kalinić. Ova influencerica rođena je u Bosni i Hercegovini, a kad je u toj zemlji izbio rat, s obitelji se preselila u Novi Sad.

U Brighton se preselila 2009. godine kada je upisala studij farmacije, a nakon završetka faksa ipak je odlučila ljekarnu zamijeniti Instagramom. Na Instagramu je prati 776 tisuća ljudi, a česta je gošća brojnih poznatih manifestacija poput tjedana mode i filmskog festivala u Veneciji.

Ova 30-godišnja Instagram zvijezda kći je poznatog farmaceuta i biznismena iz Novog Sada, a skupe torbice obožava još od srednje škole.

Slični članci

“Postoji samo jedan način za liječenje slomljenog srca – nova dizajnerska torbica. Kad sam prekinula s dečkom prošlog Božića nakon tri godine veze, otišla sam u šoping i potrošila 1600 funti na novu tamnoplavu Celine torbicu. I nisam tu stala: čak sam je zamotala i stavila je ispod bora kao poklon samoj sebi, da je otvorim na božićno jutro. Iako znam da nas materijalne stvari ne mogu uistinu razveseliti, ova jest”, rekla je prije nekoliko godina.

Kako je rekla, dnevno svom blogu posvećuje između šest i 18 sati.

“Sve zavisi od dana do dana. Privatnik sam, lice sam svoje kompanije i bitno mi je da sve bude besprijekorno. Ne pamtim kad sam posljednji put imala slobodan dan”, rekla nam je. Index

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.