VLASNIK PEKARE “MANJA” DEMANTUJE: Nisam sin ratnog zločinca

Firma “Krajina klas” se oglasila ne povodom izjava vlasnika Saše Trivića kojima velića ratne zločince, a koje su digle prašinu u bh. javnosti, već da demantuje da je njegov otac ratni zločinac Janko

Poštovani,

U prilogu Vam šaljemo demanti povodom objave na Vaše portalu, koju ste preuzeli od FB stranice Bošnjački preporod:

Kako ste već i upoznati  sa medijskom propagandom koja se vodi prema kompaniji Krajina Klas doo Banja Luka, a sve zbog  privatnog tvita Saše Trivića. Do sada se nismo htjeli oglašavati po tom pitanju, smatrajući da je neozbiljno tumačiti komentare na tviteru, ali obzirom da se povlači i drugi dio kampanje, prinuđeni smo da demantujemo sve navedeno, u kojem se Saša Trivić dovodi u vezu sa Jankom Trivićem, bivšim komadantom vojske Republike Srpske, koga kroz navedene tekstove  dovode u vezu  za zločine počinjene na korićanskim stjenama, ŠTO APSOLUTNO NIJE TAČNO.

Nikakva veza, niti rodbinska, niti prijateljska, pa čak ni poznanstvo ne postoji između Saše Trivića i Janka Trivića.

Kao dokaz da se radi o notornim lažima i najbrutalnijem izvrtanju istine, u prilogu ovog dopisa dostavljamo vam kopiju Rodnog lista za Sašu Trivić iz kojeg se jasno vidi da otac Saše Trivića je RANKO TRIVIĆ.

S obzirom da ste u izdanju portala Izdvojeno.ba od 24.03.2019. u članku pod nazivom „NOVI DETALJI O VLASNIKU ČETNIČKE PEKARE “MANJA”: Saša je sin ratnog zločinca Janka Trivića, komandanta VRS“ objavili netačnu informaciju, ovim putem, a u cilju tačnog informisanja javnosti, upućujemo demanti na tekst, s obzirom da se radi o neistinama i gnusnim lažima koje nanose štetu i uništavaju reputaciju gospodina Saše Trivća, te nanose štetu privrednom društvu Krajina klas doo Banja Luka.

Slični članci

Naime, u navedenom tekstu navodite „VLASNIK PEKARE MANJA SIN JE RATNOG ZLOČINCA JANKA TRIVIĆA KOMANDANTA VRS ODGOVORNOG ZA SMRT PREKO 400 BOŠNJAKA KAO I ZA ZLOČIN NA KORIĆANSKIM STJENAMA #nehranitesvogdušman.“

Autoru teksta, kao i Vašem uredništvu ukazujemo da se radi o čistoj dezinformaciji jer otac gospodina Trivića je Ranko Trivić, što možemo da Vam dokazujemo rodnim listom.

Ovaj dopis vam šaljemo kao informaciju da ne bi i dalje prenosili pogrešne informacije.

Andrea Lizdek
Asistent marketinga Krajina klas
 

Krajina klas doo

Presnače bb, Banja Luka
Rep.Srpska/BiH

1 komentar
  1. Mirsad Stakic je napisao:

    A nije demantovao svoje izjave u kojima velica srpske zlocince. Sad ce ispasti jos i zastitnik bosnjaka. Zabrinuo se za posao jer je otkriven i niko vise nece sigurno kod njega kupovati u Sarajevu. Ponasa se kad i kako mu odgovara: u Banjaluci je cetnik, a u Sarajevu “demokrata”

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.