SVAKA ČAST LEWISU HAMILTONU: Poklonio bolid formule jedan dječaku oboljelom od raka (VIDEO)

Harry Shaw maleni je dječak iz Velike Britanije, kojemu je dijagnosticiran rak u terminalnoj fazi (Ewingov sarkom), a jedan je od najvećih navijača šampiona Formule 1 Lewisa Hamiltona. Ono što se dogodilo malo tko je mogao očekivati

Maleni Harry je putem Instagrama svojih roditelja snimio iz bolničkoga kreveta čestitku Lewisu Hamiltonu uoči posljednje utrke u Barceloni. Na toj utrci Lewis je pobijedio i pobjedu posvetio upravo malenome dječaku s teškom bolešću.

Osim posvete, Lewis je učinio još nešto vrlo posebno i pohvalno. Dogovorio je da njegov tim, Mercedes-AMG Petronas, na adresu maloga dječaka u Surreyu doveze ni više ni manje nego pravi bolid Formule 1 u kojem se natječe. Britanski mediji tvrde kako je na dječakovu adresu stigao i pobjednički trofej s prošlotjedne utrke.

Slični članci

Također, Lewis je malome Harryju poslao potpisane fotografije i Mercedesovu kapu te je sve objavio na svojem Instagramu. Dječakovi roditelji kažu kako su iznimno zahvalni Lewisu koji je uspio izmamiti širok osmijeh na Harryjevo lice, u ovim teškim trenucima. Liječnici su roditeljima u travnju rekli kako je Harryju preostalo još samo tjedan dana života. Ali, on se još uvijek ne predaje…Također, pokrenuli su prikupljanje sredstava za istražianje i liječenje ove vrste bolesti.

– Harry ne znaš koliko mi ova poruka znači. Ti si moja inspiracija. Želim da budeš ponosan na mene. Tako si jak dječak, volio bih da sam i sam jak poput tebe. Želim da svijet vidi koliko si jak. Šaljem ti veliku ljubav. Tvoj prijatelj Lewis, napisao je na Instagramu Hamilton. Izvor: AutoStart

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.