SRPSKI ZET: Dačić očekuje da Palmerova žena, Beograđanka, učini nešto za Srbiju

 

“A, u našem regionu se kaže – odakle ti je žena, odatle si i ti”, pojasnio je.

On je zatim istakao da je imenovanje specijalnog izaslanika pokazatelj da SAD žele da budu jasnije prisutne u regionu i da je sigurno da će Palmer imati dosta posla i da mu neće biti lako.

Slični članci

“Ali, nije ni nama lako sa njima”, ponovo se našalio šef šrpske diplomatije, praćen smehom u sali i nastavio: “Pozdravaljam ga i želim mu puno uspeha”, iako je Palmer sedeo samo nekoliko metara dalje od njega i to pored kosovskog ministra spoljnih poslova u ostavci Bedžeta Pacolija.

Upitan kasnije da objasni šta je mislio kada je Palmeru rekao da očekuje više od njegove supruge nego od njega, šef srpske diplomatije odgovara: “To je pogrešno interpretirano. Njegova supruga je iz Beograda. Rekao sam da očekujem više jer je ona iz Beograda jer se u našem narodu kaže ’da si odatle odakle ti je žena’. Njega su mediji ranije zvali ’srpski zet’.”

Dačić je dodao da on ne misli da je Palmer “srpski zet” i da to uopšte ne mora da bude pozitivno za nas, jer će Palmer u tom slučaju morati da dokaže da nije na strani Srbije.

“Zato kažem, očekujem da Beograđanka uradi nešto”, zaključio je Dačić.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.