POZIV PATRIOTAMA: Svi u podne pred Tužilaštvo BiH, otjerajmo bandu

Dragan Mektić pozvao građane BiH na protest koji će biti održan danas u 11,55 ispred zgrade u kojoj su smješteni VSTV, Sud BiH i Tužilaštvo BiH. Pridružiće im se i grupe Pravda za Davida i Pravda za Dženana Memića, Emir Hadzihafizbegović, te brojne patriote kojima je ovakvog antibošnjačkog pravosuđa na vrh glave

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić je nakon otkrivanja afere u Visokom sudskom i tužilačkom vijeću, odnosno o navodima da je predsjednik ove institucije Milan Tegeltija umiješan u koruptivne radnje, pozvao građane BiH na protest koji će biti održani danas ispred zgrade u kojoj su smješteni VSTV, Sud BiH i Tužilaštvo BiH.

Da bi spasili i državu i sebe neophodno je oboriti ovakav kriminalni VSTV – poručio je Mektić prije nekoliko dana na Twitteru i dodao kako će on lično biti na čelu tog pokreta.

Slični članci

Protesti su zakazani za 11:55 sati, a već uveliko se radi na obezbjeđenju ovog skupa. Naime, kao što se može vidjeti, postavljaju se zaštitne ograde oko glavnog ulaza u zgradu.

Podršku ministru Mektiću dali su predstavnici grupa Pravda za Davida i Pravda za Dženana Memića. Također, bh. glumac Emir Hadžihafizbegović pozvao je kao kulturni radnik građane na proteste.

Emir Hadzihafizbegovic

kaze tegeltija potkovani da ne moze ministar i politicar pozivati na proteste i da mu je bezbjednost ugrozena . evo ja kao kulturni radnik pozivam na proteste PROTIV TEBE I BANDE U TUZILASTVU. DOSTA JE BILO POTCJENJIVANJA INTELIGENCIJE OVOG NARODA

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.