PAŠUKAN I PURIVATRA ZA 25.SFF: Lutrija BiH ne propušta da pomogne Sarajevo Film Festival

Povodom zvaničnog potpisivanja ugovora o partnerstvu između Lutrije Bosne i Hercegovine i Sarajevo Film Festivala, večeras je u prisustvu predstavnika obje kompanije, u prostorijama Caffea Meeting Point održano predfestivalsko druženje.

U festivalskom ozračju i opuštenoj atmosferi predstavnici SFF-a i Lutrije BiH imali su priliku da se međusobno druže ali i da okušaju sreću u igri SuperLoto koju su zajednički pratili u direktnom prijenosu. Sreću u navedenoj igri okušali su i direktori obje kompanije Edhem Pašukan i Mirsad Purivatra koji su ujedno izrazili i zadovoljstvo zbog nastavka saradnje.

“Ponosni smo na dugogodišnju saradnju sa Sarajevo Film Festivalom te izražavamo zadovoljstvo što doprinosimo razvoju filmske umjetnosti i pružamo priliku mladim ljudima da prezentuju svoje autorske radove. Lutrija BiH u okvirima svog društveno-odgovornog djelovanja i u buduće će podržavati ovakve i slične projekte koji doprinose ekonomskom, privrednom i turističkom razvoju. Organizatorima želimo mnogo uspjeha, a svim posjetiteljima festivala želimo dobru zabavu i još bolje projekcije filmova”, izjavio je Edhem Pašukan

“Raduje nas nastavak saradnje s Lutrijom BiH. Kao lideri na tržištu kojima je cilj stalno unaprjeđivati poslovanje – i programski i produkcijski, uz odgovoran, transparentan i profesionalan rad, godinama zajedno nudimo nove vrijednosti našoj publici. U jubilarnoj godini ponosno slavimo sa našim višegodišnjim partnerom, koji je uvijek iskazivao visoki stepen društvene odgovornosti, iščekujući zajedničke nove poslovne iskorake i uspjehe”, izjavio je Mirsad Purivatra.

Lutrija Bosne i Hercegovine već devetu godinu zaredom podržava najveći filmski festival u regionu te je još jednom pokazala da je podrška kulturnim dešavanjima važan segment društveno odgovornog poslovanja ove kompanije.

Slični članci

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.