NOVI LJETNI HIT – SEVERINA feat. PETAR GRAŠO: Unaprijed gotovo

Nakon što je danima najavljivala duet godine s kolegom i prijateljem Petrom Grašom putem društvenih mreža, danas je premijerno na Severininom oficjelnom kanalu objavljen spot za pjesmu "Unaprijed gotovo".

“Ova pjesma nije pisana za mene, ali ona je mene čekala. Ona je predivna, emotivna, jednostavna, s neobičnim krajem. Napisao ju je Goran Ratković, kompozitor s kojim dosad nisam surađivala, ali sam sigurna da je ova pjesma tek početak naše suradnje. Tekst je napisala moja mila Marina Tucaković, koja svojim talentom i tekstovima uvijek nadmaši samu sebe, a nama nikad ne promaši srčanu aortu. Hvala mom Darku Drinovcu na ovom spotu, ovaj spot sam ja, hvala što me osjećaš. Hvala Matiji Vuici i mom Petru Trboviću na divnoj haljini, Dajani Pajkić, Miji Majhenu, Jeleni Balić… I na kraju, želim s vama podijeliti sreću što je pjevam s mojim prijateljem Petrom Grašom, koji je ovoj pjesmi dodao onaj svoj jedinstveni začin koji nema nitko. Ovom pjesmom proslavljamo punoljetstvo našeg prijateljstva. Uživajte”, napisala je Seve na svom Instagramu.

Pjesma je najavni singl nadolazećeg Severininog albuma koji će izaći krajem mjeseca, a mnogi već sada kažu da bi ovo mogla biti jedna od njenih najboljih balada.

Slični članci

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.