NOVI BELAJ U AMERICI: Pucnjava u Philadelphiji, ranjeno šest policajaca

U Philadelphiji je kako javlja Russia Today aktivan napadač koji je iz vatrenog oružja ranio nekoliko policajaca

Nova pucnjava u Sjedinjenim Američkim Državama. U Philadelphiji je kako javlja Russia Today aktivan napadač koji je iz vatrenog oružja ranio šest policajaca.

Prema njihovim informacijama ranjena su najmanje šestorica policajca. Pucnjava se dogodila u sjevernom dijelu grada, Nicetown-Tioga naselju.

Jedna osoba je uhapšena, prenose lokalni mediji, ali je jedan osumnjičeni u bjekstvu.

Washington Times prenosi da je na mjestu događaja najmanje 100 policajaca.

Medijima je zabrenjen pristup.

Kako navode lokalni mediji, pucnjava je počela nakon što je policija dobila prijavu o upotrebi narkotika u pomenutom naselju. To je potvrdio Sekou Kinebrew, kapetan policije.

Washington Times navodi da je ovaj dio grada poznat po čestim pucnjavama. Studentima u obližnjem kampusu je zabranjeno kretanje, a lokalna metro mreža i lokalni saobraćaj zaustavljeni su do daljnjeg.

Slični članci

“Službenik traži da pošaljete sve. Specijalne jedinice, duge cevi”, čuo se pripadnik snaga reda na audio-snimku koji je objavljen na Broadkastifaju, “jedan policajac je upucan.”

Skajfors 10 bio je na mestu pucnjave kada je neidentifikovana osoba ispalila desetine metaka na policajce.

Službenici policije sklanjali su se iza automobila, blokirali su okolne ulice i opkolili kuće u blizini aktivne pucnjave.

Prema izjavama zvaničnika najmanje šest policajca je upucano i prevezeno u bolnicu. I dalje nije saopšteno njihovo stanje. Iz policije je takođe rečeno da je jedan osumnjičeni u pritvoru i da se nastavlja potraga za drugim.

NBC10 Philadelphia
@NBCPhiladelphia

UPDATE: Multiple @phillypolice officers have been shot during an active shooting incident in Nicetown-Tioga section of Philadelphia. Continuing live coverage. http://on.nbc10.com/c3qILDr 

Уграђени видео

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.