NAJVEĆI JANICIN TROFEJ: Kostelić postala majka, jutros rodila dječaka

Nezvanično: Janica je u vezi s s dečkom koji je porijeklom iz Petrinje. Po zanimanju je tjelohranitelj, a stariji je od nje šest godina.

Porođaj je obavljen u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a Janica je izjavila kako se veseli novom životnom poglavlju, te kako joj trudnoća nije pala teško.

Ona je već ranije rekla kako će sina nazvati Oskar, te kako mu se posebno vesele Ivan i Leon, sinovi Ivice Kostelića.

“Sve je prošlo uredu, vozim biciklo pa ne znam detalje”, rekao je Ivica Kostelić za portal 24sata.hr danas, a ranije je izjavio kako se raduje novom članu obitelji.

Slični članci

Podsjećamo, Janica Kostelić je bivša alpska skijašica. S osvojene četiri olimpijske zlatne medalje i dvije srebrne, Janica Kostelić je najuspješnija alpska skijašica u historiji Zimskih olimpijskih igara.

19. aprila 2007. godine, Janica je objavila, da se definitivno povlači iz skijanja, a kao glavni razlog navela je brojne probleme s ozljedama koje je imala u skijaškoj karijeri.

Janica je prije dvije godine imenovana prvom državnom tajnicom hrvatskog odbora za sport.

Kako je za Jutarnji potvrdio dobro upućeni izvor, Janica je u vezi s s dečkom koji je porijeklom iz Petrinje. Po zanimanju je tjelohranitelj, a stariji je od nje šest godina.

Priča je to koja se brzinom munje širi kuloarima, no državna tajnica i dalje šuti o tome s kime je te tko je otac njezina djeteta.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.