NAJTRAŽENIJI NA KNJIGA.BA: Roman ‘Sve dok ne svane’ Hazima Hadžića

I četvrti mjesec zaredom roman Hazima Hadžića “Sve dok ne svane” bio je najtraženiji naslov u najvećoj online knjižari u BiH Knjiga.ba.

– Kada sve saberemo možemo samo zaključiti da je ova knjiga bila i najtraženija u protekloj godini. Priča koja prati stariji bračni par koji se priprema na sveto islamsko hodočašće hadž. Nakon što muž Hasan pretrpi srčani udar, on i njegova žena, unatoč protivljenju njihove djece, odluče da bi bilo najbolje ako bi ona otišla sama. Hasanova žena misteriozno nestaje u pustinjama Meke i Medine, a u razotkrivanju tajne njene navodne smrti, on će otkriti i ono za čim neki tragaju godinama – istinu o duši čovjeka – ističe se u saopćenju Leftor-a.

Ostali dio liste najtraženiji naslova za decembar prošle godine predvodi naslov “Sve dok ne svane”, a slijede “Ja, Pink Panter”, “Životinjska farma”, “Šapućem ti kao svojoj kćerki”, “Biti i imati – Promjenom vibracije do financijske slobode”, “Moj potpis”, “Anatomija i fiziologija čovjeka za srednje medicinske škole”, “Nemački za neupućene”, “Alhemičar” te “Menschen A1.1 – Kursbuch mit DVD-ROM”.

Slični članci

Iz Knjižara.ba preporučuju i naslove – “Šapućem ti kao svojoj kćerki” Sare Sabri te “Moj potpis” Kristina Kija Kockar.

U knjizi “Moj potpis” Kristina Kockar je otkrila sve pojedinosti o svom životu. Ona se čitaocima obraća iskreno, veoma neposredno i bez zadrške. Pored toga, ona se osvrće na temu porodičnog nasilja, povezujući je sa svojim djetinjstvom, ali i čineći čitaocu dostupnim i najdublji dio njenog unutrašnjeg sveta, kao i svoju intimu, objavljujući nepoznate podatke o svom trenutno ozbiljno narušenom zdravstvenom stanju.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.