MISIMOVIĆ RAZOČARAN POTEZOM PROSINEČKOG: Kaže daje ostavku jer ne može motivisati igrače, a sutradan priča kako može

Zvjezdan Misimović, savjetnik Izvršnog odbora NS BiH i vječitog predsjednika Elvedina Begića je istakao kako je iznenađen ovakvim raspletom situacije.

Slični članci

“Već sam ranije rekao da smatram da je Prosinečki požurio sa objavom ostavke odmah poslije utakmice. Razumljivo je da je to rekao zbog emocija koje su ga ponijele, ali on je profesionalac i ne može reći kako ne može motivisati igrače i poslije tri dana pričati kako može. Igrači to čitaju i čuju, o tome je trebao voditi računa. Na može reći da želi uspjeh sljedećem selektoru i sada govoriti kao da ništa nije bilo”, kaže Misimović i nastavlja:
“Cijenim Robija kao igrača i trenera mnogo, ali je činjenica je da ne igramo dobro već dosta utakmica, a i u Ligi nacija nismo igrali nešto specijalno, ali je uspjeh bio tu. Svi imamo jedan cilj, a to je plasman na Euro i ja bih bio najsretniji da dobijemo sve utakmice do kraja kvalifikacija i plasiramo se, ali na neke stvari se mora obratiti pažnja”, rekao je jedan od najboljih nogometaša Bosne i Hercegovine u historiji.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.