KAKO UREDITI DOM: Unesite ljeto u interijer

Vikend projekt: idealan ljetni dom

Htjeli sebi to priznati ili ne, na polovici smo ljeta. Ostalo je još malo vremena za potpuno predavanje ljetnim radostima, a isto vrijedi i za unošenje ljetnih elemenata u naš životni prostor
 

Suvišno je nabrajati razloge zbog kojih obožavamo tople mjesece, a i u slučaju interijera oni su jasni. Svijetle i one eklektične, jarke boje, prozračni materijali, prirodni elementi ili boemski chic momenti su koji najbolje u domu izgledaju upravo ljeti, stoga je krajnje vrijeme da iskoristimo sve asove iz rukava.

U slučaju da vam manjka inspiracije, platforme poput Pinteresta obiluju prijedlozima i idejama koje možete posuditi već ovog vikenda. Unesite u prostor metalik akcente, dodajte svjetiljke od prirodnih materijala, podignite prostorije obojenim detaljima, unesite lampice, daske za surfanje ili viseće ležaljke, obično posuđe zamijenite za ono ukrašeno i pomalo ekscentrično, a na vidjelo iznesite i chic mini bar. Minimalistički tepih zamijenite za onaj s printom, a slobodno obojite i koji element u jarku boju. On će poslužiti kao statement komad u prostoriji, a vi ćete imati zanimljiv ljetni dom ispunjen dobrom energijom.

ljetni interijer
Slični članci
ljetni interijer
ljetni interijer
ljetni interijer
ljetni interijer
Izvor: fashion.hr

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.