JEDINO INZKO NE ČUJE RATNE BUBNJEVE IZ RS-A: Patriote neće dozvoliti divljanje zločinaca i fašističkih hordi u Bosni i Hercegovini.

Gospodinu Inzku treba da je svjestan da su i njemu upaljeni CRVENI ALARMI. Preko ovog militarnog i prijetećeg čina – a koji je u suprotnosti sa aneksima Dejtona – sigurno neće proći daljnje vrijeđanje inteligencije građana Bosne i Hercegovine koji su podnijeli žrtve da bi danas imali mir – i kakvo-takvo demokratsko društvo. Nemojte misliti da veoma visoka tolerantnost bh. stanovnika nema granicu i da će biti dozvoljeno divljanje zločinaca i fašističkih hordi u BiH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DŽEBRAIL BAJRAMOVIĆ:Patriote Bosne i Hercegovine – od 18.aprila 2019. godine – ako mirno zaspu mogu naivno da završe kao i mnogi koji su zlostavljani i ubijani tokom protekle agresije na našu državu.
Kako će se reagovati na ovaj DIREKTNI RATNI BUBANJ RS-a – vidjet će se, ali ovaj put poznati neprijatelj ne bi smio da Bošnjake uhvati na spavanju i dozvoli se masovni zločini nad nezaštićenim građanima i institucije države dužne su da zaštite svoje građane – u svim dijelovima države BiH.

Federacija BiH ako ne uvede recipročnu mjeru na najavljenu mobilizaciju rezervnog sastava policije RS-a – otvara se mogućnost da Bošnjaci i Hrvati budu izloženi progonu i genocidu od istih postrojbi koje su u Hagu osuđene za genocid u Srebrenici i UZP-e širom BiH, što je van svake razumne sumnje. To možda nije jasno OHR-u i uspavanom Inzku, ali međunarodna zajednica svakako nikada neće biti spremna da brani Bosnu i Hercegovinu od najezde fašizma i ima sraman imidž da podržava one koji izjednačavaju žrtve i agresore.
Dakle, usvajanjem zakona o policiji u RS-a, faktički, vlast u manjem bh. entitetu je nedvosmisleno udarila u RATNI BUBANJ – a ko to ne shvata: ili nema umne kapacitete ili je zlonamjeran.

Pripadnici policije u RS – ubuduće mogu da hapse i sa uhapšenim da čine šta god hoće: i to će sve biti legalno i po slovu zakona. Jasno je da je nasilje legalizirano – policija na terenu, na licu mjesta procjenjuje i odlučuje šta će da čini u datoj situaciji. Dakle, kao i tokom rata – kada su učinjeni stravični zločni nad nevinim građanima BiH.

Patriote Bosne i Hercegovine – od 18.aprila 2019. godine – ako mirno zaspu mogu naivno da završe kao i mnogi koji su zlostavljani i ubijani tokom protekle agresije na našu državu.

Kako će se reagovati na ovaj DIREKTNI RATNI BUBANJ RS-a – vidjet će se, ali ovaj put poznati neprijatelj ne bi smio da Bošnjake uhvati na spavanju i dozvoli se masovni zločini nad nezaštićenim građanima i institucije države dužne su da zaštite svoje građane – u svim dijelovima države BiH.

Pošto Valentin Inzko ne dozvoljava da se sa zločincima obračuna politički i sve što je dobro za BiH – OHR gleda kroz mikroskop i osporava, a što je dobro da agresore i zločince šutnjom i pasivnošću direktno podržavaju – dakle, vlast RS-a je prešla CRVENU LINIJU, i teško je vjerovati da će se išta promijeniti na političkom planu – jer se ciničnim saopćenjima samo vrijeđa inteligencija građana BiH koji još uvijek nisu zaliječili rane iz nedavne agresije na našu domovinu. Najava da će rezervni sastav u datom momentu izaći na entitetske granice – flagrantno i najdirektnije podrivanje mira u BiH, širenje straha i očito podrivanje Dejtonskog mirovnog sporazuma. Ako Inzko čeka da se rezervni sastav RS-a ukopa i zauzme položaje po kotama u BiH sa bi ozbiljno razmotrio šta treba da čini u kontekstu svojih dužnosti – jasno je da se poigrava nervima i životima građana Bosne i Hercegovine što je neprimjereno ponašanje za međunarodnog funkcionera koji jedini ima ovlaštenja da zaustavi u startu zlo na koje mu ukazuju osobe od digniteta – a koji su dokazani antifašisti.

Gospodinu Inzku treba da je svjestan da su i njemu upaljeni CRVENI ALARMI. Preko ovag militarnog i prijetećeg čine – a koji je u suprotnosti sa aneksima Dejtona – sigurno neće proći daljnje vrijeđanje inteligencije građana Bosne i Hercegovine koji su podnijeli žrtve da bi danas imali mir – i kakvo-takvo demokratsko društvo. Nemojte misliti da veoma visoka tolerantnost bh. stanovnika nema granicu i da će biti dozvoljeno divljanje zločinaca i fašističkih hordi u Bosni i Hercegovini.

Slični članci

Stigmatizacija Bošnjaka i getoizacija multietničke Bosne i Hercegovine – gdje će se vršiti progoni i zločini nad patriota BiH, pod krinkom izmišljenog terorizma, mi smo svjesni da je isključivo u funkciji da bi se prikrili i zaštitili svi oni koji su izvršili presuđeni genocid i UZP-e.

Dakle, Mostar je u čeljustima najcrnjih čeljusti evropskog aparhejda, mostarizacija Federacije je u toku – uz tišinu OHR-a i Visokog predstavnika: koji javno priča da se Mostarci ne bune protiv aparhejda, tj. ONI ŽELE BITI U DEMOKRATSKOJ CRNOJ RUPI – što je najteže izgovoreno licemjerstvo na račun građana Mostara, vjerovatno od njegovog nastanka; Bošnjaci su protjerani iz Sudske vlasti, na Dan Armije BiH počinje suđenje njenom komandantu – te šta još treba da se kaže i pokaže: šta se patriotama multietničke Bosne i Hercegovine sprema kroz institucije vlasti, čije poluge preuzimaju oni koji je ruše?

Očito da časni građani BiH se tjeraju da uđu u trku naoružanja sa osuđenim zločincima – da bi se stvorili uslovi da i najmanja varnica može doveti do trajnog ugrožavanja mira, da na scenu dođe totalna destabilizacija, i da se od RATNIH BUBNJEVA zagluši glas savjesti i ukine demokratija – a progovori oružje, počne nasilje i OTVORE VRATA PAKLA – kroz obnavljanje sukoba na teritoriji BiH. To bi donijelo tragediju koja još nije viđena na ovim prostorima – jer je licemjerna politika međunarodne zajednice stvorila preduvjete da se ponovo desi stravičan zločin nad patriotama BiH, a primarno Bošnjacima, koji su prevareni na političnom planu i ponovo su nezaštićeni na mnogim djelovima svoje domovine.

Jedino rješenje je – uvesti recipročne mjere – tamo gdje je na vlasti prisutna patriotska svijest u institucijama FBiH i njenim Kantonima.

Sad se jasno vidi da su svi oni koji su pričali da bi ukinuli Kantone – jer su kao skupi – ustvari lišeni svakog oblika racionalizma i patriotizma, jer bi bez Kantona gdje su Bošnjaci većina, demokratija bila potpuno eliminisana iz BiH: to je sa ovim pretećim i nasilnim činom vlasti RS-a sasvim jasno. Drugačije rečeno, da nema Kantona i patriota BiH u kantonalnim MUP-ovima, svi Bošnjaci i bh. patriote skončali bi u logorima – to je jasno i patkama i galebovima koje su nedavno nastanjeni u Sarajevu, a kamoli ambasadorima twiterašima koji mirno promatraju dok se postrojbe RS-a – a koje su osuđene za genocid i UZP-e – naoružavaju.

Dakle, nema mirnog sna više u Bosni i Hercegovini dok god je aktuelan opasni i ratnohuškački zakon MUP RS-a koji omogućava mobilizaciju rezervnog sastava policije, čiji je primaran zadatak da u datom momentu izađe na granice RS-a – a izgleda da je uspavani Inzko jedina osoba na svijetu koji ne čuje oglašavanje ratnih bubnjeva od strane vlasti RS-a. BOSNJACI.NET

6 komentara
 1. Murga Murgic je napisao:

  Incko je iz licemjernog i dvolicnog OHRa iz EU iz EK, koji su zabranili Republici Bosni i Hercegovini da se brani, uvodeći joj embargo na oružje 1992 godine. Jer se njihova politika mržnje Allaha, Islama, Muslimana bošnjaka poklopila sa fašističkom Srbijom. I dan danas je poklopljena.
  Zato su fašistima dali RS, kao nagradu za zločine nad Bosnom i bošnjacima u ratu 1992 – 1996 god.
  Zato, Odmah uvesti još 2000 policajaca u redovan sastav policije. Uvesti 10000 rezervnih policajaca. Odmah. Ne obraćati pažnju na Incka, OHR, EK.
  Još nas se stavlja 100000 na raspolaganje MUPu i FUPu BiH.
  Nema popuštanja milimetra, ako hocemo da biološki opstanemo.
  Živila Republika Bosna i Hercegovina u miru, ljubavi, poštenju, pravdi, slobodi, vjeri, kulturi, sreći, zdravlju, prosperitetu.

  1. Dane Pavicic je napisao:

   Murga Murgic ne benavi

 2. Anes Mirascija je napisao:

  Čuje on sve samo što neko drugi daje ritam po kome on igra…..

 3. Abdulah Begic je napisao:

  Euri u usima

 4. Rade Trivic je napisao:

  Samo novinarsko lupetanje….

 5. Hamza Dafic je napisao:

  Nemojte davati pažnje onim starim govnima ne prljate stranicu svoju

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.