HDZ SE OGLASIO OKO IZDAJNIČKOG PONAŠANJA SVOJIH IZASLANIKA: Važnija im procedura od odbrane države

Hrvatski izaslanici kao i Hrvatska demokratska zajednica BiH su protiv svih ekstremnih ideologija, kao i svakog oblika mržnje i nasilja!

Hrvatski izaslanici Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH nisu podržali uvrštavanje na dnevni red točke kojom bi se osudio skup Ravnogorskog četničkog pokreta u Višegradu jer predlagač nije ispoštovao poslovničke procedure, saopćeno je iz HDZ-a BiH.

Hrvatski izaslanici kao i Hrvatska demokratska zajednica BiH su protiv svih ekstremnih ideologija, kao i svakog oblika mržnje i nasilja!

Prilikom prijedloga ove točke nije ispoštovana poslovnička procedura, materijala za istu nije bilo a istu je na dnevni red trebao staviti Kolegij, ne izaslanik, koji nije ni tražio raspravu stoga je prijedlog sukladno proceduri bio odbijen.

Riječ je isključivo o još jednoj u nizu zloupotreba institucija države, senzacionalizmu i populističkom aktu kojim se traži rješavanje ovog slučaja premda su nadležna tijela  već poduzela određene korake.

Kako je licemjerno ovo objašnjenje HDZ-a. Pravdaju svoje novo izdajničko ponašanje prema BiH lošom procedurom predlagatelja. To što se država napada manje im je važno od poslovničke procedure, pa kako će raditi “bez materijala”. Kao da sami nisu desetine puta do sada donosili hitne prijedloge na parlament po istoj proceduri. Sramno i antibosansko ponašanje HDZ-a se nastavlja.

Slični članci

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.