FRA IVO MARKOVIĆ DEMANTUJE DA JE REKAO: “Ovdje nema Hrvata, mi smo bosanski katolici”

U demantiju, nakon što smo prenijeli tekst sa ovog portala, Fra Ivo demantuje da je ovo rekao – pročitajte reagovanje u komentaru ispod

To što pojedini ne osjećaju BiH svojom nego rezervnom domovinom rezultat je pogrešnih politika koje su vođene u proteklim decenijama “Naši vjerski lider nisu dovoljno posvećeni svojoj misiji, zato danas imamo toliko vjere u politici i političari je koriste za svoje interese”, kaže fra Marković.

Jedan od glavnih problema Hrvatima u Bosni i Hercegovini prema fra Markoviću je da su izgubili identitet i da ne osjećaju Bosnu i Hercegovinu svojom nego rezervnom domovinom. Fra Marković kaže kako je ovo rezultat pogrešnih politika koje su vođene u proteklim decenijama te da bi zasigurno veći broj ljudi ostao u BiH i živio tu da ovu zemlju osjećaju svojom domovinom.

Slični članci

Mi nismo Hrvati u BiH. Mi smo bosanski katolici, tvrdi fra Marković.

Ako susretnemo stabilna čovjeka onda možemo doći do rješenja naših problema, ističe Marković. Mi sami ne možemo riješiti nagomilane probleme, nema nam druge nego da idemo u Evropsku Uniju, kaže fra Marković.

2 komentara
 1. Ivo Marković je napisao:

  Molim Vas pogledajte ovaj portal da vidite kako ovom podvalom Face TV blate politički hercegovci već godinama:https://www.braniteljski-portal.com/video-fra-ivo-markovic-ljudima-u-bih-je-ispran-mozak-ovdje-nema-hrvata-mi-smo-bosanski-katolicina-religijskim-se-skupovima-moli-bogu-a-na-politickim-se-pije-rakija

  Poštovani čitatelji Braniteljskog portala, ja sam fra Ivo Marković i molim Vas preslušajte u cijelosti intervju iz ožujka 2015. u povodu Papine posjete Sarajevu i naći ćete da nigdje nisam izgovorio rečenicu: “OVDJE NEMA HRVATA, MI SMO BOSANSKI KATOLICI!” Protestirao sam Face TV i oni su se ispričali, no nazvao sam ih manipulativnom TV i otada nikada više nisam kod njih nastupio. Taj demanti poslao svim portalima koji su bili objavili lažnu informaciju, no nitko ga nije prenio. I sada ga nakon tri godine vadi Braniteljski portal kako bi me oblatio zbog moje borbe za BiH kao domovinu i hrvatskog naroda. Pročitajte sve vaše komentare reakcije na laž i procijenite tko pere mozak Vama čitateljima, ja ili Braniteljski i slični portali. To su populistički portali kojima trebate vi čitatelji kao isprani mozgovi. Oni samo za vas traže objekte mržnje i straha kako bi vam pomračili um i reducirali svijest da reagirate kako ste reagirali. A ja držim da je svijest prvi proizvod vjere, dar Duha Svetoga, i učim da ne mrzite, nego živite u miru i dijalogu sa svima, i da se nikoga i ničega ne bojite jer je strah najopasnije ambijent za ljudsko biće koji toliko ljude degradira da pišu kako ste vi mnogi pisali na ovome portalu. I držim da je BiH moja domovina, hrvatska domovina kao i Hrvatska i da je šizofreno živjeti u BiH a ne držati ti je i ne voljeti kao svoju domovinu. Tražit ću od Braniteljskog portala da objavi moj demanti na odgovarajući način, možda i pravnim putem. U Miru i Dobru.

 2. IZDVOJENO.ba je napisao:

  Poštovani Fra Ivo Markoviću,
  izvinjavamo se zbog nenamjerno izazvane greške prenosom ovog teksta.
  Zelimo Vam svako dobro.
  Redakcija

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.