FENA PREIMENOVALA HNK U HERCEGBOSANSKU ŽUPANIJU: Neustavno i sramno izvještavanje federalne novinske agencije

Pogledajte skandalozan izvještaj federalne novinske agencije FENA. Kadrovi HDZ u ovoj agenciji su potpuno preuzeli vlast i šalju medijima informacije koje su netačne i nezakonite. Kod njih se Hercegovačko-neretvljanski kanton sad zove Hercegbosanska županija. A poznato je da je Ustavni sud proglasio da su nazivi “županije” neustavni i da ih se ne mogu koristiti.

Ovo nezakonito ponašanje HDZ kadrova dozvolili su nesposobni i poltronski bošnjački kadrovi u federalnoj agenciji, koji samo gledaju na svoje “stolice”, a ne mare za posao za koji primaju plate. A pogotovu ne za zaštitu bošnjačkih interesa.

Slični članci

Pogledajte ovu skandaloznu vijest FENE:

LIVNO, 9. siječnja (FENA) – Posjeti bolesnicima hospitaliziranima na odjelima Županijske bolnice fra Mihovil Sučić u Livnu zbog sezone gripe do daljnjega su zabranjeni, za Fenu je potvrdio ravnatelj te zdravstvene ustanove dr. Ivan Cikojević.

Zabranu posjeta preporučio je Zavod za javno zdravstvo Hercegbosanske županije, nakon što je na području županije zabilježen povećan broj oboljelih od gripe.

Kako je za Fenu kazala ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Hercegbosanske županije Dijana Mamić, na prostoru Hercegbosanske županije prevladavaju respiratorne infekcije u koje spadaju viroze i gripa, no Zavod još nema službenih podataka o broju oboljelih.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.