NOVI DETALJI O VLASNIKU ČETNIČKE PEKARE “MANJA”: Saša je sin ratnog zločinca Janka Trivića, komandanta VRS

ČIJA JE SARAJEVSKA POLICIJA: Dok u manjem entitetu niko ne štiti Bošnjake ovdje je policija i u službi čuvanja četničke imovine i kao komunalni redari skidaju plakate opravdano bijesnih građana

Bošnjački preporod, Facebook

VLASNIK PEKARE MANJA SIN JE RATNOG ZLOČINCA JANKA TRIVIĆA KOMANDANTA VRS
ODGOVORNOG ZA SMRT PREKO 400 BOŠNJAKA KAO I ZA ZLOČIN NA KORIĆANSKIM STJENAMA
#nehranitesvogdušman

VLASNIK PEKARE MANJA SIN JE RATNOG ZLOČINCA JANKA TRIVIĆA KOMANDANTA VRSODGOVORNOG ZA SMRT PREKO 400 BOŠNJAKA KAO I ZA ZLOČIN NA KORIĆANSKIM STJENAMA#nehranitesvogdušmana

Geplaatst door Bošnjački Preporod op Zaterdag 23 maart 2019

Asim Dukic

Slični članci

Vjecito su ovi katili od sebe pravili zrtvu.Eto boje se nas da nesto ne uradi se pekarama ,,Manja,,.Od Bosnjaka nasa policija cuva cetnicku imovinu.Dok u manjem entitetu niko ne stiti Bosnjake ovdje je policija i u sluzbi cuvanja i kao komunalni redari(skidaju plakate).A nezna fukara il se pravi da nezna da dok su oni rusili i palili,silovali ,progonili ,klali,ubijali mi smo sve i jednu crkvu njihovu netaknutu i manastire sacuvali.A zna fukara samo se pravi budala.Vide Bosnjaci poceli biti jedinstveni i njih je samo strah toga.Fuj nosi hljeb svoj na Manjacu fukaro jedna.

KOMENTARI:

Samo mi nije jasno od koga je dobio dozvolu za rad i dali je ikada inspekcija ušla da vidi rad u samoj pekari!!!!!!!

Čudno mi je sve to on se javno javlja preko društvenih mreža i ” laje kao pas jer oni drugačije i ne znaju pričati”, da se automatski objekat zatvori a on da se liši slobode zbog ” podstrekivanja po nacionalnoj osnovi, ima toga još…..
Zašto vlast šuti, ko stoji iza njega??????

Asim Dukić upravo tako, ali sada trebamo nešto hitno poduzeti vezano za po meni i mnogih, da se rad pekare- pekara zatvori.
Ja samo želim kroz ove svoje komentare pokažem bijes i srdžbu prema ne radu državnih institucija i da se ubrza proces krivično postopi prema gore navedonoj osobi jer mi je čak i njegovo ime napisati.
ZNAČI APELUJEM DA SE POD HITNO OVAJ DOGADJAJ STAVI U HITNU PROCEDURU KRIVIČNOG GONJENJA NE SAMO VLASNIKA NEGO I ONIH KOJI SU MU DOPUSTILI RAD A DA PRI TOME NISU NIKADA PROVJERILI NJEGIV RAD( BILO JE PRIJAVA) I NJEGOVA NACIONALNA MRŽNJA ( SVE SE PRATI ŠTA MI POJEDINCI PIŠEMO I KOMENTARIŠEMO I BIVAMO BLOKIRANI) A ON NIŠTA.
FUJJJJJJ GADI MI RAD SLUŽBI U DRŽAVNIM I JAVNIM PREDUZEĆIMA.
TOLIKO OD MENE

Treba dobro znati, da krscani svako pecivo mazu krmetinom zato sto je ta pascetina najeftinija . Zbog krmece jeftinoce oni svinju drze kao maskotu u bankama i poslovnim zgradama kao spar program !

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije izdvojeno.ba.